Dajka János Hajósiskola

A Dajka János Hajósiskola kedvtelési-célú motoros és vitorlás kishajó-vezetői oktatásokat tart.

Dajka János hajóskapitány vagyok, az iskola vezető oktatója.

Tanfolyamaink online távoktatásos formában folyamatosan indulnak. Az elméleti tananyag otthon is elsajátítható a videós előadásaim és az online tesztgyakorló-rendszer használatával.

Iskolai végzettségem:

 • Széchenyi István Főiskola Hajózási Közlekedésmérnöki Szak Tengerész Fedélzeti Tiszti Ágazat (1996. év)

Hajózási képesítéseim:

 • Belvízi nagyhajóvezető „A” – hajóskapitány (2013. év)
 • Belvízi vitorlás kishajó-vezető „A” – 12 fő fölötti hajóra (2009. év)
 • Hajózási üzemeltetési vezető (2008. év)

Szakmai tapasztalataim:

 • Hajózási hatósági vizsgabiztos 2008. évtől
 • 4 év hajózási hatósági vezetői szakmai tapasztalat a hajóvezetői vizsgák vizsgabizottságának elnökeként
 • 5 év szakértői tevékenység az Innovációs és Technológiai Minisztérium Víziközlekedési Osztályán (víziközlekedési jogalkotás)

 

Várom érdeklődését, bármilyen hajós témában telefonon, vagy e-mailben.

Dajka János min

Kérjen visszahívást!Rólunk mondták

 • Dajka János Hajósiskola
  "Nagyon örülök, hogy Dajka János Hajósiskoláját választottam. Távoktatásban összesen 1 hét elméleti felkészüléssel elsőre sikerült, bár utólag kimondhatom elég erőltetett tempó volt az anyag méretéhez képest. Csak az vállalja be ilyen gyorsra aki nagyon elkötelezett! János videói nagyon jók, érthetőek, enélkül nem ment volna, segített megérteni és átlátni a viziközlekedés logikáját. Az online tesztfelület pedig egy szinte tökéletes eszköz a vizsga felkészülésre. Jánosék rendszeresen és kimerítően tájékoztattak a következő teendőkről, és ez nagyon megnyugtató volt. Az volt a benyomásom, hogy a Dajka János hajósiskolát a hatóság is jó partnernek tekinti. Köszönök mindent!" I.Attila (Google Cégem)
 • B. Károly
  A távoktatási formát választottam. A János által készített videók tökéletes gerincét alkották a felkészülésnek, segítettek megemészteni még a HSZ-t is, konzultációra nem is volt szükség. A gyakorlati oktatás kiváló volt, mindent megtanulhattam amit kellett. Köszönöm Jánosnak és a csapatának a fantasztikus munkájukat!
  B. Károly
  Facebook
 • P. András
  Nagyon korrekt, részletes képzés, ahol valóban odafigyelnek a diákra. Remek élményekkel és elsőre sikeres vizsgával gazdagodtam. Köszönöm!
  P. András
  Facebook
 • M. Levente
  Lelkiismeretes felkészítés, szuper oktatóanyagok, kiváló vizsga lebonyolítás. Csak ajánlani tudom!
  M. Levente
  Facebook
 • I. Tamás
  Távoktatáson szereztem meg a képesítést, úgyhogy az órákról nem tudok nyilatkozni, viszont a segédlet, a videó anyag és a tesztsor együttese kiválóan lett összeállítva, amellyel simán vehető az akadály! Nem volt a tanulási fázisban hiányérzetem, hogy fizikailag nem vagyok jelen az oktatáson. Köszönöm a segítséget az iskolának, hogy egy kisebb álom beteljesülhetett! Az újaknak kitartást a felkészülés idejére és sikeresen menni fog a vizsga - valamint jó szelet! 🙂
  I. Tamás
  Facebook
 • M. Mira
  Profi tananyag segédlet, profi hozzáállás, gyors-pontos-precíz és teljes körű ügyintézés. Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segitséget, és a hasznos tanácsokat. ❤️🙏🏾 Ha valaki hajós képesítést szeretne akkor csak is kizárólag a Dajka János hajósiskolát válassza!😊
  M. Mira
  Facebook
 • F. Réka
  A távoktatáson is figyeltek rá, hogy ne vesszek el az anyagban, vagy a leadandó papírokban és szinte bármikor fel lehett hívni őket, minden kérdésre válaszoltak és nagyon barátságos volt a légkör. Dajka János Hajósiskola
  F. Réka
  Facebook
 • Sz. György
  Profi szervezés, színvonalas tananyag, segítőkész csapat, rugalmas ügyintézés, sikeres vizsga. Röviden így foglalható össze a Dajka János Hajósiskola oktatása. Szívesen ajánlom mindenkinek!
  Sz. György
  Facebook