A tanfolyam online távoktatásban azonnal megkezdhető, melyhez elegendő az elméleti tanfolyam díját és a teszt gyakorló rendszer használati díját befizetni, így az elméleti felkészülés azonnal megkezdhető otthon (videós előadások, online tesztgyakorlás, igény esetén konzultáció). 

Távoktatás keretében az elméleti vizsgára lehet felkészülni. Hajósiskolánk ezt profi videós tanfolyami előadásokkal segíti, amelyeket kényelmes körülmények között, az otthonában megtekinthet. A tesztkérdések gyakorlására kifejlesztett internetes felületet is biztosítunk, így elméleti oktatásokon nem kell részt vennie a tanulóknak (megjegyzés: távoktatásos tanulóink bármelyik élő előadásunkat megtekinthetik ingyenesen). Természetesen konzultációs lehetőséget heti egy alakalommal biztosítunk, amennyiben a tanulók igénylik. (MEGJEGYZÉS: A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY IDEJE ALATT CSAK TELEFONOS KONZULTÁCIÓKAT TARTUNK). A gyakorlati oktatásokon részt kell vennie a tanulónak.

A gyakorlati oktatások időpontjait személyesen (vagy telefonon, vagy e-mailben) egyeztetjük tanulóinkkal. A kisgéphajó-vezetői gyakorlati oktatásokat a Kalóztanya kikötő előtti vízterületen (1203 Budapest, Gubacsi hídfő 5.) tartjuk. A vitorlás kishajó-vezetői gyakorlati oktatásokat a Velencei tavon (2484 Gárdony-Agárd, Tópart u. 17. – VVSI kikötő) tartjuk, mely a Fővárosból kb. 50 perc alatt elérhető.

 A távoktatásos tanfolyamaink árai megegyeznek a normál tanfolyami árakkal.

Az egyetlen különbség, hogy az elméleti oktatásokon a részvétel nem kötelező. Megjegyzés: a távoktatás keretében készülő tanulóink ugyanolyan jó vizsgaeredményeket érnek el, mint a normál, tantermi előadásainkat megtekintő tanulóink (hiszen a videós tananyag tartalmazza a teljes tanfolyami előadás anyagát).

Jelentkezzen most!