Tanfolyam felépítése:

Távoktatás keretében az elméleti vizsgára lehet felkészülni. Hajósiskolánk ezt profi videós tanfolyami előadásokkal segíti, amelyeket kényelmes körülmények között, az otthonában megtekinthet. A tesztkérdések gyakorlására kifejlesztett internetes felületet is biztosítunk, így elméleti oktatásokon nem kell részt vennie a tanulóknak (megjegyzés: távoktatásos tanulóink bármelyik élő előadásunkat megtekinthetik ingyenesen). Természetesen konzultációs lehetőséget heti egy alakalommal biztosítunk, amennyiben a tanulók igénylik. A gyakorlati oktatásokon részt kell vennie a tanulónak.

 

A gyakorlati oktatások időpontjait személyesen (vagy telefonon, vagy e-mailben) egyeztetjük tanulóinkkal. A kisgéphajó-vezetői gyakorlati oktatásokat a Kalóztanya kikötő előtti vízterületen (1203 Budapest, Gubacsi hídfő 5.) tartjuk. A vitorlás kishajó-vezetői gyakorlati oktatásokat a Velencei tavon (2484 Gárdony-Agárd, Tópart u. 17. – VVSI kikötő) tartjuk, mely a Fővárosból kb. 50 perc alatt elérhető.

 

A távoktatásos tanfolyamaink árai megegyeznek a normál tanfolyami árakkal.

Az egyetlen különbség, hogy az elméleti oktatásokon a részvétel nem kötelező. Megjegyzés: a távoktatás keretében készülő tanulóink ugyanolyan jó vizsgaeredményeket érnek el, mint a normál, tantermi előadásainkat megtekintő tanulóink (hiszen a videós tananyag tartalmazza a teljes tanfolyami előadás anyagát).

Jelentkezzen most!