Tanfolyam felépítése:

Távoktatás keretében az elméleti vizsgára lehet felkészülni Hajósiskolánk által biztosított internetes tansegédlet használatával. Elméleti oktatásokon nem kell részt vennie a tanulóknak, azonban konzultációs lehetőséget heti egy alakalommal biztosítunk, amennyiben a tanulók igénylik. A hajózási képesítésekről szóló 15/2001. KöViM rendelet 1. számú melléklet V. Fejezet 4. pontja alapján konzultációkat csak a hajózási hatósági vizsgabiztosra vonatkozó előírásoknak megfelelő személy tarthat, mely feltételnek megfelelek. A gyakorlati vizsgára történő felkészüléshez a gyakorlati oktatásokon természetesen meg kell jelennie a tanulónak.

 

A gyakorlati oktatások időpontjait személyesen (vagy telefonon, vagy e-mailben) egyeztetjük tanulóinkkal. A kisgéphajó-vezetői gyakorlati oktatásokat a Kalóztanya kikötő előtti vízterületen (1203 Budapest, Gubacsi hídfő 5.) tartjuk. A vitorlás kishajó-vezetői gyakorlati oktatásokat a Velencei tavon (2484 Gárdony-Agárd, Tópart u. 17. – VVSI kikötő) tartjuk, mely a Fővárosból kb. 50 perc alatt elérhető.

 

A távoktatásos tanfolyamaink árai megegyeznek a normál tanfolyami árakkal.

Az egyetlen különbség, hogy az elméleti oktatásokon a részvétel nem kötelező. Megjegyzés: a távoktatás keretében készülő tanulóink ugyanolyan jó vizsgaeredményeket érnek el, mint a normál, tantermi előadásainkat megtekintő tanulóink.

Jelentkezzen most!